Od ideje do uspjeha

“Ne postoji bolji osjećaj na svijetu od onog kada uložiite 300% sebe u ono što radite i kada nakon godina i godina odricanja i mukotrpnog rada, drugi prepoznaju sav taj trud. To je ono što meni i cijelom mom timu daje dodanu snagu i vjetar u leđa da budemo još bolji u onome što radimo.”

Nikolina Kukolić Vinković

Obrt Proizvodnja i prodaja domaćih kolača i jaja SUNCE, vlasnice Nikoline Kukolić Vinković osnovan je 2002. godine u Petrinji, gdje i danas posluje na adresi Nebojan 54. Nikolina je iskustvo u proizvodnji domaćih kolača stjecala u obiteljskom okruženju, obzirom da je cijela obitelj uključena u proizvodnju.

Tijekom godina profilirali smo se kao obrt čija se djelatnost temelji većim dijelom na proizvodnju domaćih kolača na tradicionalan način, baš kako su ih nekad naše prabake i bake radile. Želja nam je očuvati tu tradiciju i našim kupcima ponuditi vrsne kolače ručne izrade u kojima će uživati svi.

Danas zapošljavamo čak 27 djelatnika, imamo vlastita termoking vozila i svu ostalu potrebnu logistiku kako bi do vašeg doma stigli svježi kolači provjerene kvalitete. Našu kvalitetu i pouzdanost prepoznali su svi veći trgovački lanci, tako da danas između ostalih, naše kolače možete pronaći na policama Kauflanda, Interspara, Mlin i pekara, Lonie, Pekara Edi itd.

Želja nam je profilirati se kao lider na tržištu i činimo sve kako bismo to i ostvarili. Ujedno, želja nam je povećati proizvodne kapacitete i otvoriti prostor za zapošljavanje nove radne snage.

Želite postati dio naše obitelji? Spremni ste na izazove i predan i savjestan rad? Pošaljite nam svoju otvorenu molbu na email kolaci.sunce@sk.t-com.hr

Imamo tradiciju, imamo znanje i imamo mogućnost ponuditi vam najkvalitetnije domaće kolače.

Naš cilj je da do vašeg stola dođu dnevno svježi kolači provjerene kvalitete.

Naš trud su prepoznali i svi vodeći domaći trgovački lanci i trgovine, na čijim policama možete pronaći naše kolače.